Volltext-Downloads (blau) und Frontdoor-Views (grau)
  • search hit 23 of 761
Back to Result List

Spektroskopische Qualifizierung und Quantifizierung von Hyaluronsäure in Nahrungsergänzungsmitteln

Export metadata

Additional Services

Search Google Scholar Check availability

Statistics

Show usage statistics
Metadaten
Document Type:Article
Language:English
Author:F. Lang, Y. Monakhova, M. Schulze, K. Adels, B. Diehl
Parent Title (English):Lebensmittelchemie
Volume:77
Issue:S3
Number of pages:1
First Page:106
ISSN:0937-1478
DOI:https://doi.org/10.1002/lemi.202359087
Publisher:Wiley-VCH
Place of publication:Weinheim
Date of first publication:2023/08/01
Copyright:© 2023 WILEY-VCH Verlag GmbH & Co. KGaA, Weinheim
Departments, institutes and facilities:Fachbereich Angewandte Naturwissenschaften
Dewey Decimal Classification (DDC):6 Technik, Medizin, angewandte Wissenschaften / 66 Chemische Verfahrenstechnik / 664 Lebensmitteltechnologie
Entry in this database:2023/09/13