Volltext-Downloads (blau) und Frontdoor-Views (grau)
The search result changed since you submitted your search request. Documents might be displayed in a different sort order.
  • search hit 93 of 100
Back to Result List

Einführung von dynamischen Minimierungsansätzen für Rückstände in Frischeprodukten

Export metadata

Additional Services

Search Google Scholar Check availability

Statistics

Show usage statistics
Metadaten
Document Type:Article
Language:German
Author:G. Schulze Althoff, C. Schulpin, M. Schmitz-Eiberger, B. Petersen
Parent Title (German):Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit
Volume:2
Issue:1
Number of pages:14
First Page:20
Last Page:33
ISSN:1661-5751
DOI:https://doi.org/10.1007/s00003-006-0120-4
Publisher:Springer
Publication year:2007
Dewey Decimal Classification (DDC):6 Technik, Medizin, angewandte Wissenschaften / 63 Landwirtschaft / 634 Obstanlagen, Früchte, Forstwirtschaft
Entry in this database:2020/11/17